Leontine Borsato

Gezellige tijd!

Heerlijk, de kerstvakantie is begonnen en alles gaat dan ook in een heerlijk relaxed tempo. We kunnen uitslapen als we willen, we lopen wat langer in pyjama rond en ook de kinderen waren echt weer even aan een paar vrij dagen toe. In december hangen zowel buiten als binnen kerstlichtjes, wat alles meteen een feestelijk sfeertje geeft.

Gisteren was Marco jarig, hij werd 42 jaar. Dat hebben we lekker met het gezin gevierd en was ontzettend gezellig! De kinderen worden al wat groter maar gelukkig vinden ze het nog steeds erg leuk om een mooie tekening te maken en Marco kreeg dus drie echte kunstwerken cadeau. Uit de tekeningen kun je zoveel halen, zoals waar ze mee bezig zijn, hoe ze ons als ouders zien en ze krijgen steeds meer oog voor detail! Deze tekeningen worden dan ook zorgvuldig bewaard, dat begrijpen jullie wel!

December betekent ook Kerst en Oud & Nieuw en ook dat vinden we een heerlijke tijd. We hebben een zeer hectisch 2008 achter de rug waarin we met name Marco veel hebben moeten missen. Maar wanneer ik de film Wit Licht bekijk, of het album luister of de concertreeks bekijk, was het al die soms moeilijke momenten meer dan waard! Ongelofelijk dat er zoveel bijzonders heeft kunnen gebeuren in slechts één jaar! We zijn allemaal erg trots op het resultaat! Na het intensieve 2008 gaan we het in 2009 wel rustiger aanpakken. Marco gaat in maart touren in Antwerpen maar daarna een stapje terug doen. Mij zul je in 2009 waarschijnlijk ook op de buis  zien, maar vermoedelijk veel vaker in de nabijheid van mijn gezin.

Ik hoop dat jullie een fijne kerstvakantie hebben met gezellige feestdagen, en dat 2009 alles mag worden wat je ervan verwacht!

Veel liefs,

Leontine